Osmani – Episodi 447


Osmani – Episodi 447

22:00 05/02/2024

Si është gjendja shëndetësore e Xherkutajit të vogël?

Gonxha gjithashtu po lufton mes jetës dhe vdekjes.

Një shigjetë e helmuar godet gjithashtu Osmanin.

Të ngjashme