Osmani – Episodi 448


Osmani – Episodi 448

22:00 06/02/2024

A do të munden Alaedin,Xherkutaj dhe Mehmet të gjejnë bimen që mund të luftojë helmimin e të dashurve të tyre?

Mongolet vazhdojnë të sulmojnë njerëzit e Osmanit.

Ky i fundit ndodhet në rrezik për jeten.

Të ngjashme