Osmani – Episodi 449


Osmani – Episodi 449

22:00 07/02/2024

Çfarë do të thuhet mes Xherkutaj dhe Jakup bej?

A do të arrijnë në një marrëveshje Osman dhe Jakup bej?

Si do të shkojë darka e Orhan dhe vajzës pretendente për martesë.

A do ta falin njëri-tjetrin Osman dhe Xherkutaj?

Të ngjashme