Osmani – Episodi 54Osmani – Episodi 54

22:00 24/07/2020

Komandanti i Sofias vazhdon të ndihmojë Osmanin me të dhëna sekrete. A do të kapet ai?

Mes lotësh Zyhraja dhe Dyndar beu varrosin djalin e tyre duke u betuar për hakmarrje.

A do të arrijë Osmani të gjejë princeshen e vërtetë?

Osmani përballet me një armik të vjetër…
Të ngjashme