Osmani – Episodi 55Osmani – Episodi 55

22:00 27/07/2020

Alishar beu i bën një propozim vajzës së Dyndar beut. A do të pranojë ajo?

Çfarë bisedon Osmani me Balgajin dhe kunder kujt?

Një grua shumë e bukur mbërrin në kamp.
Të ngjashme