Osmani – Episodi 56Osmani – Episodi 56

22:00 27/07/2020

Princesha tashmë është bërë pjesë e fisit Kaja dhe Selnxhan po e mban shumë afër atë.

Osmani dhe Balgaj nisen drejt Alishar beut. Çfarë do të ndodhë në takimin mes tyre?

Dyndar beu rikthehet në kamp së bashku me gruan dhe vajzen e tij. A do të mirëpritet ai?
Të ngjashme