Osmani – Episodi 61Osmani – Episodi 61

22:00 29/07/2020

Dyndar beu kërkon të largohet nga kampi.

Por ai duhet të përballet si fillim me Osmanin.

Dikush është penduar dhe tashmë do të marrë hak për familjen e tij.

Burçin i jep një lajm jo të mirë Balës në lidhje me një martese të mundshme…
Të ngjashme