Osmani – Episodi 63


Osmani – Episodi 63

22:00 08/09/2020

Dyndar beu bashkohet me familjen e tij por edhe ai i zënë peng.

Dy vëllezërit arrijnë të hyjnë në vilën e Alishar beut dhe të marrin princeshën e zënë peng.

Cili është pakti mes Ajgylit dhe Osmanit? Si arrin ajo të lirohet?
Të ngjashme