Osmani – Episodi 65


Osmani – Episodi 65

22:00 14/09/2020

Çfarë po ndodh me Osmanin e zënë peng?

Gogtu, ushtari besnik i Osmanit vazhdon lojen e tij si krahu i djathtë i Balgajit.

Bamsi dhe Gyndyzi nisen në kërkim të Osmanit, por dikush u zë pritë atyre…
Të ngjashme