Osmani – Episodi 69


Osmani – Episodi 69

22:00 22/09/2020

Sheh Edebali i jep një lajm të mirë Balës dhe Osmanit.

Cili është plani i rradhës i Osmanit?

Kingari vazhdon lojën e dyfishtë tek Bajgaji…

Një luftë e vërtetë pritet të fillojë në kampin e Alishar beut.Të ngjashme