Osmani – Episodi 70


Osmani – Episodi 70

22:00 23/09/2020

Cila është marreveshja mes Balgajit dhe Osmanit?

Bamsi merr vesh për martesën e beut të tij…

Selxhan bën gati Balën për martesën e shumëpritur.

A do të bashkëpunojë me Osmanin një nga njerëzit e besuar të Balgajit?Të ngjashme