Osmani – Episodi 73Osmani – Episodi 73

22:00 30/09/2020

A do të arrijë Bala dhe Selxhan të triumfojnë kundër Zyrhasë dhe Burçinit?

Osmani respekton aleancen me Balgajin dhe kërkon sherimin e tij.

Alishar beu sillet i lidhur dhe i turpëruar në kamp. A do të ekzekutohet ai?

Zyhra dhe Ajgyl mësojne një të vërtetë të hidhur…
Të ngjashme