Osmani – Episodi 76Osmani – Episodi 76

22:00 07/10/2020

Ajgyl vazhdon të jetë rëndë psikologjikisht por askush nuk ka çtë bëjë…

Balgaji drogon Kongarin në mënyrë që ai të vrasë Osmanin.

Çfarë helmi merr Zyhraja dhe për kë?

Cili do të jetë fituesi i garës me qingja si në kohën e Ertugrulit?
Të ngjashme