Osmani – Episodi 77Osmani – Episodi 77

22:00 12/10/2020

Osmani me familjen dhe miqtë e tij po celebron martesen e tij me Balën.

A do ta pranojë në sofer Osmani xhaxhain e tij tashmë te penduar, Dyndarin?

Çfarë do të ndodhë gjatë darkës? A do të arrijë Zyhra ta çojë deri në fund planin e saj të hakmarrjes?

Balgaji vazhdon të torturojë Kongarin…
Të ngjashme