Osmani – Episodi 79


Osmani – Episodi 79

22:00 14/10/2020

Çfarë fsheh Hazalli e cila po ndiqet nga Selxhani dhe Bala?

Bamsi ka rrethuar krahun e djathtë te Balgait…

A do të arrijë Osmani të fitojë betejen me Balgajin?

Ajgyl vazhdon të mos jetë mirë psikologjikisht sepse ndjen shumë mungesen e nënës së saj.

Të ngjashme