Osmani – Episodi 84/2Osmani – Episodi 84/2

22:00 28/10/2020

Çfarë po ndodh me Osmanin? A do të sherohet ai?

Një lajm i zi vjen për Dyndarin. Çfarë ka ndodhur me të parin e fisit Kaja?

Sofia merr vesh që armiku i saj kryesor nuk është më pengesë për të dhe perandorinë e saj…
Të ngjashme