Osmani – Episodi 90Osmani – Episodi 90

22:00 11/11/2020

Goktu sakrifikohet për të shpëtuar beun e vet, Osmanin.

Tekfuri i ri vjen në kampin e Ertugrulit. Çfarë sjell kjo vizitë?

Në pazar kanë nisur problemet dhe fatkeqësite…
Të ngjashme