Osmani – Episodi 91Osmani – Episodi 91

22:00 17/11/2020

Tekfur Nikolla kërkon besimin e popullit si shpëtimtari i tyre.

Në kampin e Kajave rikthehet një tjetër emër i njohur për ta…

Kë do të takojë Ertugruli?

Në han njerëzit kanë filuar të helmohen dhe të vdesin nga ushqimi…
Të ngjashme