-->

Të gjitha

Edicioni informativ

Emisionet

Të gjitha

  • Zbulohet një planet i ri pranë nesh. Ai ngjason me një kometë, pasi ka një bisht të gjatë, ndodhet 124 vjet dritë larg nesh dhe ka një atmosferë shumë...
  • Zbulohen bakteret restaurues të veprave të artit, të cilat janë në gjendje të luftojnë mikroorganizmat e dëmshme që kolonizojnë dhe degradojnë pikturat antike. Rezultatet e studimet janë publikuar në...

  • Me një këngë rrënqethëse dhe një interpretim që i rrëmbeu zemrat jo vetëm publikut, por edhe artistëve të tjerë që e votuan, Flori Mumajesi është triumfuesi i edicionit të...
  • Flori Mumajesi fitoi edicionin e 20-të të “Këngës Magjike”, me një këngë që rrëmbeu zemrat e publikut. Ai u shpreh i emocionuar kur ngriti trofeun simbolik, njëkohësisht thotë se...