Edicioni informativ


Emisionet

Sot ora 06:59

Sot ora 17:05

Sot ora 20:05

Sot ora 22:00

Të gjitha

  • Kur vjen puna për tradita të çuditshme, padyshim që India qëndron në krye të listës. I tillë është edhe rasti i këtyre burrave, besimtarë të devotshëm të cilët u...
  • Arrat janë të shëndetshme dhe kjo dihet, por shkencëtarët zbulojnë efektet e tjera pozitive që ato kanë tek zemra, si edhe në kontrollin e peshës normale. Dy studime amerikane...

Sot ora 13:30

Sot ora 12:15

Sot ora 17:20

Sot ora 18:30

Sot ora 21:00

Zonë e Lirë

Sot ora 20:00