Paketa fiskale, biznesi: Qeveria të ulë barrën fiskale – TV KLAN

Paketa fiskale, biznesi: Qeveria të ulë barrën fiskale

“Taksa e sheshtë 8% ose 10% e bën Shqipërinë konkuruese në rajon”

Biznesi i kërkon qeverisë kërkon që në paketën e re fiskale 2017 të ulë taksat. Sipas Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë dhe Dhomës së Fasonëve, nëse Shqipëria aplikon një taksë të sheshtë 8 ose  10%,  atëherë ajo do të jetë konkuruese me vendet e tjera.

Veç thjeshtëzimit të procedurave që parashikon paketa e re fiskale, biznesi fason kërkon zgjidhje në këtë paketën e re edhe për rimbursimin e TVSH.

Kalimi i Apelimit Tatimor dhe Avokatit Tatimpagues në varësi të Ministrisë së Financave siç propozohet në paketën fiskale shihet në mënyra të ndryshme.

Gjergji Gjika e përshendet kalimin apelimi tatimor dhe avokati tatimpaguesve në varësi të Financave.

Një pjesë e biznesve, po harton ende kërkesat për paketën fiskale 2017. Afati i lënë nga Financat për dorëzimin e tyre është 20 Qershori.

Tv Klan

Kategori
EkonomiTe funditTë gjithaVideo
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione