“PALLATI 176” DHE “MIMOZA LLASTICA INTERPRETUAR NGA FEMIJET, CDO SHTEPI E DO NJE GJYSHE DHE KLUBI I LIBRIT “MOS E LUFTO PRANVEREN”!

“PALLATI 176” DHE “MIMOZA LLASTICA INTERPRETUAR NGA FEMIJET, CDO SHTEPI E DO NJE GJYSHE DHE KLUBI I LIBRIT “MOS E LUFTO PRANVEREN”!

11:03 17/06/2015

Të ftuar:

Elena Daka- Mësuese kujdestare e klases se 5-B,  shkolla 9 vjecare “Fiqiri Kurti” në Kavajë

(Pallati 176)

Blerta Belegu- Mësuese kujdestare e klases se 3-te B,  shkolla 9 vjecare “Fiqiri Kurti” në

Kavajë  (Mimoza Llastica)

Patrik Stefa – Nxënës klasa e 5-B (Jovan Bregu)

Rosela Berberi – Nxënës klasa e 5-B (Teto Rita)

Anjeza Hoxha – Nxënës klasa e 5-B (Elsa)

Samuel Ballasheni – Nxënës klasa e 5-B (Fredi)

Franc Hazizllari – Nxënës klasa e 5-B (Drejtori, babai i Elsës)

Isli Deliu – Nxënës klasa e 5-B  (Sandër Mafishja)

Enejda Gjoci – Nxënës klasa e 3-B  (Mimoza Llastica)

Albana Cenollari – Psikologe

Alma Sulstarova – Kancelare e Universitetit “Polis”, gjyshja e Livas 4- vjeçare

“Takimi i Pasdites” – Rudina Magjistari 

Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi