Parashikimi i horoskopit për shenjat e ajrit: Binjakët, Peshorja dhe Ujori do të karakterizohen nga veprimet e shpejta. Peshorja mund të humbasë ekuilibrin, ndërsa Ujori do të gjejë mënyrën e vet të argëtimit. Më të favorizuarit nën diellin e Luanit janë Binjakët.

Binjakët

Përveçse shpejtësisë, nuk duhet të kenë kujdes me asgjë tjetër. Do të jenë të shpejtë, të vrullshëm në udhëtime e kontakte dhe do të kenë dëshirë të jenë më në ritëm se zakonisht. Të ruhen sepse shpejtësia sjell moskontrollim. Mbajtja e frenave do të ishte e mirë. Do të jenë erotikë, me njohje shumë të mira sepse do favorizohen për blerjen e mjeteve të shpejta.

Peshorja

Kërkon gjithnjë ekuilibrin dhe do të anojë nga shkëlqimi dhe dashuria më e madhe. Shumë Peshore do ta humbin ekuilibrin dhe do të kërkojnë madhështoren, edhe pse është kundra natyrës së tyre. Më mirë gjërat e mëdha se sa të vogla.

Ujori

Janë në kundërshtim me Luanin dhe nuk do të duan argëtime dhe shpërthime sipas Luanit, por sipas mënyrës së tyre dhe do të bëjnë diferencën. Gjithsesi, nuk duhet të dalin jashtë pritshmërive të momentit./tvklan.al