Një emision nga Turjan Hysko dhe nën prezantimin e Rudina Dembacaj.

Për 8 javë rresht, 5 personazhe publike do të marrin një “profesion” të ri në resortet e bregdetit shqiptar. Si asnjëherë më parë, ata do të ushtrojnë zanatin e kuzhinierit, baristit, kamarierit, sanitares, masazhatorit, recepsionistit e shumë profesione të tjera.

Batuta, garë, intervista dhe situata plot humor në një VIP reality format.

Sponsor: Blumare Resort

Te ftuarit: Valbona Mema, Belind Këlliçi, Viola Spiro, Eglein Laknori dhe Ina Kollçaku