#PartTime #TvKlan #RudinaDembacaj

Një emision nga Turjan Hysko dhe nën prezantimin e Rudina Dembacaj. Për 8 javë rresht, 5 personazhe publike do të marrin një “profesion” të ri në resortet e bregdetit shqiptar. Si asnjëherë më parë, ata do të ushtrojnë zanatin e kuzhinierit, baristit, kamarierit, sanitares, masazhatorit, recepsionistit e shumë profesione të tjera. Batuta, garë, intervista dhe situata plot humor në një VIP reality format.

Episodi 3, pjesa 1, 23 Korrik 2022

Episodi 3, pjesa 2, 23 Korrik 2022

Episodi 3, pjesa 3, 23 Korrik 2022