Part Time – Episodi 6, 13 Gusht 2022 – Tv Klan


Part Time – Episodi 6, 13 Gusht 2022 – Tv Klan

21:11 13/08/2022

#PartTime #TvKlan #RudinaDembacaj

Një emision nga Turjan Hysko dhe nën prezantimin e Rudina Dembacaj. Për 8 javë rresht, 5 personazhe publike do të marrin një “profesion” të ri në resortet e bregdetit shqiptar. Si asnjëherë më parë, ata do të ushtrojnë zanatin e kuzhinierit, baristit, kamarierit, sanitares, masazhatorit, recepsionistit e shumë profesione të tjera. Batuta, garë, intervista dhe situata plot humor në një VIP reality format.
Të ngjashme