Partia e Legalitetit për Kushtetutën (25 tetor 1998)Partia e Legalitetit për Kushtetutën (25 tetor 1998)

11:40 25/10/1998

Në mbledhjen e fundit që bëri Partia e Legalitetit e quajti Kushtetutën një “pasaportë socialiste” që duan të shtrojnë elektoratin e tyre për ta votuar. Për mbështetësit e Monarkisë është e domosdoshme që për të votuar aktin themeltar  të shtetit, pjesëmarrja të jetë në masën 75% dhe miratimi i saj të gëzojë votëbesimin pro të 50% të votës së shqiptarëve. Për një mbledhje të të gjitha partive ne një tryezë , Legalistët shprehen të gatshëm të mblidhen dhe të japin mendimet e tyre.

Pamje nga Partia e Legalitetit konferencë shtypi./tvklan.al

Gazetare : Holta Zhiti

 Të ngjashme