Aisha dhe Everaldo në një kërcim si nuk i kemi parë më parë, një surprizë i emocionon

Finalja e Love Island Albania e cila po transmetohet LIVE nën drejtimin e Luana  Vjollcës,  është e mbushur me surpriza dhe emocione.

Pas problemit shëndetësor që ka pasur Everaldo e kishte lënë pas dore kërcimin, por sonte ai na surprizën të gjithëve. Çifti Aisha-Everaldo ma kanë befasuar të gjithë me kërcimin që na dhuruan.

Gjithashtu edhe për ta ka një surprizë nga njerëzit e tyre më të dashur dhe në momentin që çifti po kërcejnë një tango nën muzikën e violinistes, Albana Lek, pas përfundimit të kërcimit  vendoset me audio zëri i së ëmës së Aishës, e cila i uron asaj më të mirat dhe se ndihet shumë e lumtur për të.

Mes emocioneve ajo futet në studio dhe takon Aishën me Everaldon.

Ndër të tjera ajo ka shtuar se:“Everaldo dhe Aisha janë një çift i bukur dhe shumë i veçant dhe ndihet shumë mirë që i takoi.”

/Love Island Albania