Pasion dhe pushtet – Episodi 100
Pasion dhe pushtet – Episodi 100

23:00 18/01/2022

Konsuelo arrin të bashkohet me foshnjën e saj. A do të dyshojë ajo që pas kësaj fshihet Erik?

Mariantia me fëmijën e saj në duar shkon të takojë Frankon.

Çfarë do të vendosë Eladio mbi të dhe nipin e tij?

Hulia sheh Eladion dukë dalë nga shtëpia e Karidadit.

Të ngjashme