Pasion dhe pushtet – Episodi 132
Pasion dhe pushtet – Episodi 132

23:00 03/03/2022

Nina dhe Arturo të shkatërruar i japin lamtumirën e fundit vajzës së tyre.

Arturo pas kësaj i etur për hakmarrje bën të mundur arrestimin e Hashmor.

A do të mundet Nina të mësojë që Erik ditën që vdiq Daniela është takuar me shkaktarin e vdekjes së vajzës së saj?

Të ngjashme