Pasion dhe pushtet – Episodi 133
Pasion dhe pushtet – Episodi 133

23:00 04/03/2022

Hulia vendos të largohet nga shtëpia e Eladios dhe të jetojë në një apartament të vogël.

Tashmë gara ndërmjet Eladios dhe Arturos për të fituar zemrën e Hulias vazhdon akoma më shumë.

Si është gjëndja emocionale e Ninës?

Çfarë do të ndodhë mes Gabrielës dhe Frankos?

Të ngjashme