Pasion dhe pushtet – Episodi 134
Pasion dhe pushtet – Episodi 134

23:00 07/03/2022

Rehina pranon propozimin për martesë të Horhes.

Si do të reagojë David kur të mësojë që vajza që dashuron do të martohet me një njeri tjetër?

Po Hulia kë do të zgjedhë ndërmjet Eladios dhe Arturos?

Gabriela më në fund mëson tradhëtinë e Frankos.

Të ngjashme