Pasion dhe pushtet – Episodi 135
Pasion dhe pushtet – Episodi 135

23:00 08/03/2022

Çfarë do të ndodhë me Marintian?

Franko gjatë një mbledhje bordi tregon se tashmë ai është presidenti i kompanisë Gpmez Luna si aksioneri më i madh.

Çfarë do të ndodhë tashmë me Eladion?

Erik përfundon në burg pasi tenton të abuzojë me Konsuelon.

Rehina anulon martesën e saj…

Të ngjashme