Pasion dhe pushtet – Episodi 28Pasion dhe pushtet – Episodi 28

23:00 06/10/2021

Hulia pavarësisht Eladios tashmë fillon të vuajë dhe nga babai i saj.

Gabriela shkon të paralajmërojë Arturon që mos ta kërkojë më Hulian.

Si do të jetë përballja tjetër mës Arturos dhe Eladios pas kësaj?
Të ngjashme