Pasion dhe pushtet – Episodi 30


Pasion dhe pushtet – Episodi 30

23:00 08/10/2021

Si është gjendja shëndetësore e Hulias?

Eladio i rrefen Davidit historinë e vërtetë të urrejtjes që ai ka për Arturon.

A do të ndryshojë ky rrëfim marrëdhënien e tyre?

Arturo nga ana tjetër i rrefen Davidit dashurinë që ai ka akoma për nënën e tij…


Të ngjashme