Pasion dhe pushtet – Episodi 31


Pasion dhe pushtet – Episodi 31

23:00 11/10/2021

Si do të jetë përballja mes Ninës dhe Arturos pas asaj çfarë ajo mësoi mbi Hulian?

Çfarë do të kërkojë Nina nga Rehina?

Hulia zgjohet nga koma.

Si do ta presë ajo faktin që David është në dijëni të së shkuarës së saj me Arturon?


Të ngjashme