Pasion dhe pushtet – Episodi 32


Pasion dhe pushtet – Episodi 32

23:00 12/10/2021

Hulia telefonon Arturon dhe i kërkon atij që të takohen sa më shpejt të jetë e mundur.

Monserrat shkon të takojë Erikun, Nina gjithashtu shkon t’i bëjë një surprizë Arturos.

Si do të jetë përballja mes Ninës dhe Monserratit?

Eladio i dhuron Davidit aksione nga kompania e tij…


Të ngjashme