Pasion dhe pushtet – Episodi 33


Pasion dhe pushtet – Episodi 33

23:00 13/10/2021

Pasi Arturo mëson që Nina i ka kërkuar informacione Rehines mbi marrëdhënien e Arturos dhe Hulias, ai kërkon divorcin nga Nina.

Monserrat ndërkohë shkon dhe i përplas në surrat Konsuelos faktin që Erik dashuron atë.

Daniela shkon dhe i rrefen Eladios lidhjen e Davidit dhe Rehines.


Të ngjashme