Pasion dhe pushtet – Episodi 5


Pasion dhe pushtet – Episodi 5

13:30 09/09/2021

Daniela mundohet të bëjë për vete Davidin ndërkohë që Rehina vazhdon të mendojë vetem për të.

Eladio i kërkon falje Hulias dhe i kërkon asaj t’ia nisin nga e para në mënyrë që të fitojë zemren e saj.

Por një telefonatë nga Arturo mund të shkatërrojë gjithçka…Të ngjashme