Pasion dhe pushtet – Episodi 57
Pasion dhe pushtet – Episodi 57

23:00 16/11/2021

Cili do të jetë arsyeja e debatit të rradhës mes Arturos dhe Ninës?

Si do të jetë përballja mes Eladios dhe Karidadit?

A do të mundet kjo e fundit t’i rrëfejë Frankos kush është në të vërtetë?

Çfarë do të ndodhë në marrëdhënien mes Davidit dhe Rehinës?

Të ngjashme