Pasion dhe pushtet – Episodi 58 - Tv Klan

Pasion dhe pushtet – Episodi 58


Pasion dhe pushtet – Episodi 58

23:00 17/11/2021

Migel më në fund arrin t’i shprehë dashurinë Konsuelos. Si do të reagojë ajo pas kësaj deklaratë?

Si do të jetë përballja tjetër mes Eladios dhe Arturos?

Franko mëson që Eladio është babai I tij i vërtetë. Si do të jetë përballja mes tyre?
Të ngjashme