Pasion dhe pushtet – Episodi 59 - Tv Klan

Pasion dhe pushtet – Episodi 59


Pasion dhe pushtet – Episodi 59

23:00 18/11/2021

Eladio vendos t’i japë Frankos një shumë të konsiderueshme aksionesh në kompaninë e tij.

Si do të pritet kjo nga Hulia? A do të jetë dakort ajo që Franko të ketë të njejtat aksione si David?

Çfarë po ndodh në marrëdhënien mes Arturos dhe Ninës?
Të ngjashme