Pasion dhe pushtet – Episodi 62 - Tv Klan

Pasion dhe pushtet – Episodi 62


Pasion dhe pushtet – Episodi 62

23:00 23/11/2021

Eladio vazhdon të kërkojë falje nga David për mënyrën si eshte sjellë me të gjatë gjithë viteve me rradhë.

Arturo vendos të divorcohet nga Nina. Si do ta presë ajo këtë gjë?

Arturo nga ana tjetër i tregon Hulias rreth divorcit të tij dhe kërkon ta takojë atë.

Çfarë do të ndodhë gjatë atij takimi?
Të ngjashme