Pasion dhe pushtet – Episodi 63 - Tv Klan

Pasion dhe pushtet – Episodi 63


Pasion dhe pushtet – Episodi 63

23:00 24/11/2021

Si do ta justifikojë Arturo para Ninës  takimin me Hulian?

Eladio mëson se Karidad po punon në fondacionin e Hulias. A do ta lejojë ai këtë gjë?

Si do të jetë takimi tjetër mes Frankos dhe nënës së tij?

Migel dhe Konsuelo shkëmbejnë një puthje me njëri-tjetrin.
Të ngjashme