Pasion dhe pushtet – Episodi 64


Pasion dhe pushtet – Episodi 64

23:00 25/11/2021

Çfarë do të kërkojë kësaj here Franko nga Eladio?

Si do të jetë përballja tjetër mes Rehinës dhe Davidit?

Në momentin që martesa e Eladios dhe Hulias po shkon mirë, Franko vjen me një informacion që do të humbë përsëri besimin e Eladios…
Të ngjashme