Pasion dhe pushtet – Episodi 7


Pasion dhe pushtet – Episodi 7

13:30 11/09/2021

Cila do të jetë goditja që Arturo do t’i  japë Eladios?

David rikthehet në shtëpi dhe Eladio i bën atij një dhuratë në mënyrë që ta rifitojë atë.

Hulia gjithashtu është e vendosur të rregullojë marrëdhënien me bashkëshortin e saj…Të ngjashme