Pasion dhe pushtet – Episodi 8


Pasion dhe pushtet – Episodi 8

13:30 13/09/2021

Rehina dhe David rastësisht përfundojnë të dy në të njëjtën dhomë hoteli.

Por përsëri  rastësia bën që ata të punojnë sëbashku në një projekt.

Çfarë do të ndodhë tashmë mes tyre?

Ndërkohë marrëdhënia mes Hulias dhe Eladios sa vjen dhe përmirësohet…Të ngjashme