Pasion dhe pushtet – Episodi 9


Pasion dhe pushtet – Episodi 9

13:30 14/09/2021

Ndërkohë që marrëdhënia mes Rehines dhe Davidit sa vjen dhe bëhet më e afert, çdo gjë shkatërohet kur ky i fundit I rrëfen asaj lidhjen që pati me Danielen.

Si do të shkojë evenimenti që Hulia ka organizuar?

A do të jetë Arturo pjesë e festës së saj?Të ngjashme