Pasion dhe pushtet – Episodi 93


Pasion dhe pushtet – Episodi 93

23:00 07/01/2022

Nina tashmë ka kthyer Rehinen dhe Danielën kundër Arturos dhe i kërkojnë atij të largohet nga shtëpia.

Hulia nga ana tjetër përbalet përsëri me zemërimin e Davidit.

Franko kërkon nga nëna e tij të bëjë përsëri për vetë Eladion.

Një puthje tjetër do të ndodhë mes Hulias dhe Arturos…
Të ngjashme