Pasion dhe pushtet – Episodi 94


Pasion dhe pushtet – Episodi 94

23:00 10/01/2022

Nina shkon të kërkojë ndihmë nga Eladio. Për çfarë bëhet fjalë?

David vazhdon të këmbëngulë mbi dashurinë e Rehinës.

Eladio mëson që Hulia është takuar përsëri më Arturon . Cili do të jetë reagimi i tij?

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Hulias dhe Frankos?
Të ngjashme